Denumire contract: “Construire Imobil Multifunctional, str. Campia Libertatii nr.36, sector 3”

Valoarea investitiei: 2.471.579,51 lei

Beneficiar: Primria Sectorului 3

Antreprenor General

Anul: 2014-2015
Lucrari efectuate:

Lucrari de demolare si consolidare, construirea de elemente structurale noi: fundatii, stalpi, grinzi, placi.

Sporirea suprafetei utile a imobilului prin suprainaltarea cu un nivel peste parter inchis la partea superioara cu sarpanta din lemn, construirea unei anexe noi P+1E.

Lucrari de arhitectura ce constau in inchideri si compartimentari exterioare din caramida si BCA, finisaje interioare gresie, faianta, mocheta, compartimentari din gips-carton, tavan casetat, usi din PVC, aluminiu, lemn si metal, finisaje exterioare termosistem, tencuiala decorativa.

Lucrari de instalatii electrice: tablouri electrice, corpuri de iluminat, prize, intrerupatoare.

Lucrari de instalatii curenti slabi: camere de supraveghere, detectoare de fum, sisteme de alertare in caz de incendiu, control acces, cablu UTP.

Instalatii de climatizare: unitati exterioare si interioare de climatizare.

Instalatii de incalzire: schimbator de caldura in placi, vase de expansiune, pompe, trasee teava si radiatoare din otel.

Instalatia de termoventilatie : CTA, ventilatoare extractive si introducere, tubulatura de ventilatie, instalatii de climatizare complexe de tip close control pentru racire unitate servere.

Lucrari de instalatii sanitare: apa calda si incalzire, instalatie de incendiu si hidranti.

Grup electrogen insonorizat S=100 KVA, U=400/230 V F=50 Hz si asim. Sursa neintreruptibila cu dubla conversie si by-pass S=40 KVA, Ui=400V, Ue=400V, de 15 min.